DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI 2024./25. ( radne bilježnice)

Poštovani roditelji/skrbnici,

za sljedeću školsku godinu 2024./2025. udžbenike niste dužni kupovati jer će MZO-a RH iste financirati. Udžbenici će vas čekati u školi početkom sljedeće školske godine, isti su vlasništvo škole i na kraju svake školske godine vraćat ćete ih u školu, neoštećene, a dobivat ćete druge za naredni razred. Neki udžbenici koje učenici dobiju bit će potpuno novi (jer se u njih piše), dok će drugi biti rabljeni.

Djeca s prebivalištem na području Grada Lepoglave

Druge obrazovne materijale (DOM) biraju učitelji, a osigurat će ih učenicima s područja grada Lepoglave škola (financira ih Grad Lepoglava). Roditelji kupuju likovne mape, kutije za tehničku kulturu i atlas (samo u 5. razredu te isti koriste do osmog razreda).

1. -8. razred Kamenica


Djeca s prebivalištem na području Grada Ivanca

Roditelji kupuju radne bilježnice i druge materijale s popisa (u prilogu) pa zatim podnose zahtjev za nadoknadu troškova nabave dijela radnih bilježnica i likovnih mapa.

Grad će im te troškove nadoknaditi u visini zakonom propisanog novčanog limita za radne bilježnice (koji je određen Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima) te im pokriti i trošak nabave likovnih mapa.

Roditelji za refundaciju troškova trebaju popuniti obrazac u privitku (koji mogu dobiti i u Gradu) te ga zajedno s preslikom računa dostaviti u Grad osobno (na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b) ili online, na sljedeće e-mail adrese: visnja.pintaric@ivanec.hr ili grad@ivanec.hr

OBRAZAC – Zahtjev za radne bilježnice i mape od 2. do 8. razreda

Grad Ivanec 8. razred

Grad Ivanec 7. razred

Grad Ivanec 6. razred

Grad Ivanec 5. razred

Grad Ivanec 4. razred

Grad Ivanec 3. razred

Grad Ivanec 2. razred

Ucenici s podrucja Bedenca Grad Ivanec
1. razred

NAPOMENA: Molimo roditelje da prilikom narudžbe dobro komuniciraju s knjižarama radne materijale iz Fizike. Naime, Školska knjiga ima dvije  radne bilježnice i radne materijale za Fiziku.

Važno je naručiti materijale POKUSI – FIZIKA 7 i 8, radna bilježnica  Otkrivamo fiziku 7 i 8 (autori Ivica Buljan, Dubravka Despoja, Erika Tušek Vrhovec)

Podijeli