Za puhače instrumente i udaraljke, pohađanje glazbene škole u cijelosti će financirati Grad Lepoglava

1603718683 1572854883 limeni engrog 776Za školsku godinu 2023/2024. pohađanje glazbene škole, i to za puhače instrumente i udaraljke, u cijelosti će financirati Grad Lepoglava.

Obzirom da Grad Lepoglava ima status Grada prijatelja djece, provode se dodatne aktivnosti za djecu s područja Grada Lepoglave, radi povećanja mogućnosti koje djeca s područja Grada imaju na raspolaganju za svoje interese, a uzevši u obzir mogućnost daljnjeg doprinosa Gradu kroz udruge koje djeluju na području Grada Lepoglave, prvenstveno Limene glazbe Lepoglava.

Odluku o financiranju glazbene škole za programe puhačkog odjela i odjela udaraljki donio gradonačelnik Marijan Škvarić istaknuvši pri tom da je njen cilj potaknuti mlade na glazbeno obrazovanje s naglaskom na školovanje za muziciranje na instrumentima koji su vezani za bogatu glazbenu tradiciju koju u Lepoglavi njeguje Limena glazba Lepoglave.

Grad Lepoglava će utvrđenu visinu troška pohađanja (školarine) za program koje dijete pohađa isplatiti roditeljima / skrbnicima polaznika s područja Grada Lepoglave, po njihovom zahtjevu, u dvije isplate i to nakon završetka polugodišta i nakon završetka školske godine (preuzeto s www.lepoglava.hr)

Dokumenti za preuzimanje

Podijeli