Sigurno u prometu 2016.

U utorak, 19. travnja, OŠ Ludbreg ponovno je bila domaćin Županijskog natjecanja „Sigurno u prometu“. Sudjelovale su 22 ekipe iz naših županijskih škola, odnosno 88 natjecatelja uz svoje mentore. 

boy bikeŽupanijsko natjecanje u organizaciji Osnovne škole Ludbreg, Grada Ludbrega, varaždinske županije, Hrvatskog autokluba, Autokluba Ludbreg i Policijske uprave, obuhvaća djecu osnovnih škola s područja Županije, a obuhvaća pismeni ispit i praktičan dio koji su učenici tijekom godine svladali polazeći program osposobljavanja za upravljanje biciklom.

Našu su školu predstavljali učenici 5. razreda-Leonarda Barbir, Maja Čavka, Karlo Huđ i Krunoslav Jakopović. Ekipa škole je pod vodstvom mentora Zlatka Horvata zauzela odlično 7. mjesto, a posebno valja istaknuti uspjeh Krunoslava Jakopovića koji se u pojedinačnoj konkurenciji (88 natjecatelja) plasirao na odlično 2. mjesto izborivši tako plasman na državno natjecanje.

krunokruno 2kruno 3

Za najbolje natjecatelje i ekipe sredstvima iz Zaklade “Sveti Mihael” i od Grada Ludbrega osigurane su vrijedne i prigodne nagrade (bicikl za prvo mjesto ekipno) te prigodne nagrade i za pojedinačno najbolje rezultate.

Podijeli