Raspored nastave za ponedjeljak, 16. ožujka 2020.

89042731 187643335995681 4310012197070700544 o

Poštovani roditelji i učenici,

obzirom da je sutra razdoblje testiranja učenici imaju nekoliko obveza:

Razredna nastava prati program na HRT 3 prema ovom rasporedu:

1.       razred OŠ

   8 – 10 h

2.       razred OŠ

 10 – 12.30 h

3.       razred OŠ

 13 – 16 h

4.       razred OŠ

 16 – 19 h

Upute i dodatne zadatke uputit će razrednici roditeljima u grupu. Mogu to sutra još biti i samo dogovori o kanalima komunikacije i načinima dostave zadataka za učenike. Ako ne možete pratiti HRT 3 na tv prijemniku, možete ga pratiti i na računalu na linku: https://hrti.hrt.hr/live/tv     

Obzirom da je to samo probno razdoblje važno je da se snađete i organizirate, pronađete kanale.

Predmetna nastava prati on line emisije na Sportskoj televiziji (može i na računalu na linku Sportske televizije ili na Sportskoj televiziji na tv prijemniku).

Napomena: Ako netko nema HRT3 i Sportsku tv, postoji rješenje. Za gledanje svih HRT programa instalirajte HRT OTT aplikaciju ili idite preko preglednika na hrti stranicu. Ulogirajte se sa facebook računom i možete vraćati program unatrag Pritom se  kvaliteta slike prilagođava vašoj internet brzini pa ne bi trebalo biti prekida. Za gledanje Sportske tv prilažem link koji za sad radi.

https://sptv.hr/uzivo
https://hrti.hrt.hr/login

Raspored predmeta za svaki razred je OVDJE ili kliknite na sliku Raspored sati u prilogu.

sportska tv 16 3

Nakon što odgledaju emisije tijekom dana dobit će zadatak u virtualnoj učionici (s uputama) koji trebaju riješiti.

 Virtualne učionice

Virtualna učionica 5. razreda

Virtualna učionica 6. razreda

Virtualna učionica 7. razreda

Virtualna učionica 8. razreda

Napominjemo još jednom da je to probno razdoblje, a nastava će u punom obimu početi u srijedu. Ako se učenici ne mogu ulogirati u sustav ili sustav padne, komunicirat će s razrednicima mailom do oporavka sustava.

Napomena: Molimo sve učenike da poštuju vrijeme odvijanje nastave za svoj razred. Na taj način održavamo sustav funkcionalnim. U slučaju prijave prevelikog broja učenika doći će do zasićenja. Ako nešto i propustite, na Youtube- u će biti snimke.

Moguće su poteškoće s prijavama i emitiranjem. Važno je da dobijemo povratne informacije o funkcioniranju sustava koji je za sve nas veliki izazov.

Podijeli