Okvirni raspored nastave, 11. svibnja

Poštovani roditelji,

prije nego donesete konačnu odluku, nudimo Vam uvid u okvirni raspored sati održavanja nastave po povratku učenika u škole. Raspored je to za matičnu kao i za područnu školu.

Nastava za dva razreda odvijat će se na katu, a za dva razreda u prizemlju. Za raspored u PŠ obavijestit će Vas učitelji (ovisi o broju učenika koji će doći na nastavu)

Dolazak učenika – na glavni ulaz (učenici u prizemlju). Ulaz kod knjižnice – učenici na katu. Učitelji – ulaz kroz učionicu Tehničke kulture.

7. 30    

 4. razred 

 

7. 40

3. razred 

7.50

2. razred 

8.00

1. razred

Roditelj treba djetetu mjeriti temperetaru pred odlazak u školu. Ako dijete nema temp, slijedi dolazak u školu. Po ulasku slijedi promjena obuće, odlaganje jakne -pranje ruku sapunom u svom WC-u -brisanje papirnatim ubrusom- dezinfekcija – odlazak u razred . Nastavu održava učitelj RN koji učenicima zadaje i zadatke iz ostalih predmeta koje mu dostavljaju učitelji koji predaju u tom razredu.

Trajanje nastave

Povratak kućama od 10.45 – 11.15 u intervalima – roditelje će o točnom vremenu obavijestiti učitelji. Nema zvona, učitelji sami raspoređuju odmore, u razredu su s djecom, ne idu na odmor ako čuju da je vani druga grupa.

CovSlid0 620x310

 Prijevoz učenika

Iz dostavljene Upute nejasna  je  mogućnost organiziranog prijevoza učenika.  Uputa novodi:

  • Dijete ne može doći u školu bez pratnje odrasle osobe – i dovodi ga po mogućnosti ISTA osoba iz kućanstva (ili se izmjenjuju dvije osobe) koje su uključene u vid aktivnosti gdje je njihova mogućnost zaraze COVIDOM-19 najmanja.
  • Dijete ne smije dovoditi osoba koja spada u rizičnu skupinu .
  • Ista osoba dolaze po dijete u dogovoreno vrijeme

Izjava roditelja

Roditelji koji odluče da će njihovo dijete doći u školu 11. svibnja dužni su četvrtak, 7. svibnja 2020. do 12 sati doći potpisati Izjavu. Molimo pozvonite, pričekajte. Uz prethodnu dezinfekciju ruku, potpisivanje će biti u holu škole.

Hvala Vam na  razumijevanju.

Podijeli