Obilježen Dan šuma

IMG 5a1b94aadac71efc1b33d4784795616f VUčenici petog, šestog, sedmog i osmog razreda integriranim nastavnim danom obilježili su 21. 3. 2022. godine Dan šuma.

U okviru nastave Matematike pogledali su kratkometražni dokumentarni film Hrvatske šume i nakon toga površinu šuma i šumskog zemljišta iskazanu hektarima preračunavali u kvadratne metre i kilometre. Šesti i sedmi razredi prikupili su podatke o vrstama drveća koja rastu u našim šumama i podatke trebaju prikazati tablično i grafički pomoću stupčastog i kružnog dijagrama.

Osmi razred u sklopu Pitagorinog poučka imali su kreativni zadatak. Dana 21. ožujka 2022. godine predsjednik Planinarskog kluba Ivanec, Tomislav Friščić i tajnik Kluba,  Stjepan Kuštelega, održali su predavanje za učenike 5. do 8. razreda kako bi kod učenika osvijestili važnost šuma i voda.
 
Pred nama je integrirana nastava uz Dan voda, a u holu je osvanulo stablo (rad Likovne sekcije). Na listove učenici upisuju nove pojmove koje su tijekom ovog integriranog tjedna naučili. Više fotografija pogledajte OVDJE.
Podijeli