Kreativni učenici na manifestaciji “Cvijet za ljepši grad”

IMG 20181206 184722“Cvijet za ljepši grad” tradicionalno se održava svake godine u prosincu uz Dane grada Lepoglava. Uz nagrađene vlasnike najljepših balkona te kuća i okućnica, u okviru ovogodišnje akcije nagrađeni su i učenici koji su se u nju uključili sa svojim likovnim radovima, snimljenim fotografijama i kreativnim uradcima.

Među likovnim radovima nagrađen je rad Hane Vresk iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice (mentorica: Jožica Butko). Priznanja za fotografije učenika osnovnih škola dobile su Dora Husnjak, Gabi Križanec i Dramsko recitatorska skupina iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice .

Posebno priznanje dodijeljeno je Kreativnoj grupi iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice za sliku Suncokreti koju su izradile Lana Maček, Amanda Bunčić, Ivana Dijanešić, Petra Cikač i Laura Vresk (mentorica Đurđica Basarić Rešetar)

Ema Kučej, Lana Maček, Marko Maček, Tomislav Kišićek, Tomislav Antekolović, Amanda Bunčić, Maja Mavrek, Lucija Rodek i Petra Fištrek iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice dobili su priznanje za informativno-mozaičnu emisiju “Lepoglavski dnevnik” (mentorica: Nataša Narančić)

Podijeli