Aktivno Vijeće učenika

Jučer, 19. listopada 2017. smo dio  dana proveli s predstavnicama Središnjeg Koordinacijskog odbora gradova i općina prijatelja djece iz Zagreba koje su stigle u Lepoglavu u službeni komisijski Izvid rezultata kampanje za dobivanje prestižnog statusa „Grad Lepoglava – Prijatelj djece“.

vijeće učenikaPovjerenstvo  je na licu mjesta u direktnom razgovoru s ustanovama, školama, organizacijama civilnog društva i djecom provjerilo koliko se u gradu Lepoglavi ulaže u usluge za djecu, stvaranje sigurnog i zdravog okruženja, uzdravlje djece te njihovo obrazovanje, kulturu, sport i slobodno vrijeme.

Rezultati obavljenog izvida bit će važni kod donošenje konačne odluke Središnjeg koordinacijskog odbora o tome hoće li Gradu Lepoglavi biti dodijeljen status Grada Prijatelja djece. Predstavnice Povjerenstva  dr. med., pedijatar Mirjana Kolarek-Karakaš i Gordana Šoltić-Siladi, odgajatelj mentor, razgovarale su s predstavnicima Vijećem učenika naše škole te dobile uvid u funkcioniranje Vijeća, sluša li rukovodstvo Škole njihove prijedloge i primjedbe, čime su zadovoljni, čime su nezadovoljni, što bi poboljšali, ali i odgovorile na zanimljiva i konkretna dječja pitanja.

Podijeli