Zahvala

9d68c1c31b99e2d517ba743cbad1e966Dragi učenici, roditelji i posjetitelji stranice,

nije nekako običaj pisati zahvale na informativnim stranicama škole, no ova je školska godina bila sve samo ne obična.

Sjećate li se pljeska za vrijeme karentene? Ljudi bi se spontano  okupili na balkonima i pljeskali hrabrim i odvažnim ljudima koji su u to vrijeme neumorno radili. Ovaj moj pljesak, na kraju ove neobične nastavne godine, (da parafraziram anonimnog autora koji je ovo divno sročio) je za sve one one koji nemaju prosjek na dvije decimale- 5,00 ili nisu prošli s 5 (rečeno školskim žargonom), koji nisu dobili pohvalnice, nagrade i priznanja.

Pljesak je to za sve one kojima je ova školska godina bila teška i naporna, ali su se trudili svim silama i bili vrijedni. Veliki pljesak  je za sve mame, tate, bake, djedove, tete, učitelje i učiteljice. Svi oni zaslužuju pohvalu. I oni su vrijedni objava na društvenim mrežama, mrežnim stranicama.
 
Skromnost, prijateljstvo, dobrota, srdačnost, samozatajnost, nježnost često nisu prepoznati, ne vrednuju se. Rijetko kad ove osobine dobivaju (ljudsku i medijsku) pozornost iako smo u ovo vrijeme korona krize o njima puno  razmišljali. Jesmo li i nešto naučili? S vjerom da jesmo, još jednom hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nastavi na daljinu i bili malen, a opet tako velik dio života naše škole.
 
dr.sc. Mirjana Posavec, ravnateljica
Podijeli