Uspješni i sigurni u prometu

IMG 20180503 142455Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu” održano je 3. svibnja 2018. u Osnovnoj školi Ludbreg. Natjecanje „Sigurno u prometu“ provodi se za učenike osnovnih škola s ciljem da učenici dobiju temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, te da što bolje svladaju vještinu vožnje biciklom.

Natjecanje se sastoji od teorijskog dijela natjecanja (provjere znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima) te praktičnog dijela natjecanja (upravljanje biciklom prema točno utvrđenom sadržaju). I ove godine će se održati školska natjecanja, te županijsko i državno natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila (teorijski dio natjecanja) i vještina upravljanja biciklom na poligonu (praktični dio natjecanja).

Osnovnu školu Ivana Rangera predstavljala je ekipa petaša: Erik Bencek, Hana Hunjet, Ivano Mavrek i Tea Kišiček  su kao ekipa osvojili 12. mjesto. No, to nije sve. U pojedinačnoj konkurenciji učenik Erik Bencek zauzeo je prvo mjesto te se plasirao na državno natjecanje. Mentor: Zlatko Horvat

 

Podijeli