Udžbenici za novu školsku godinu 2021./22.

22222Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala (DOM). Drugi obrazovni materjali su radne bilježnice, mape, atlasi. zbirke i dr. 

Za sljedeću školsku godinu 2021./2022. udžbenike niste dužni kupovati jer će MZO-a RH iste finanancirati. Udžbenici će vas čekati u školi početkom sljedeće školske godine, isti su vlasništvo škole i na kraju svake školske godine vraćat ćete ih u školu, neoštećene, a dobivat ćete druge za naredni razred.

Druge obrazovne materijale (DOM) biraju učitelji, a osigurat će ih učenicima s područja Grada Lepoglave škola (financira ih Grad Lepoglava). Roditelji kupuju likovne mape, kutije za tehničku kullturu i atlas (samo u 5. razredu te isti koriste do osmog razreda). Što točno kupuje svaki razred, pogledajte OVDJE.

Roditelji učenika s prebivalištem u Bedencu (područje Grada Ivanca) kupuju sve druge obrazovne materijale . Popis je objavljen za svaki razerd OVDJE. Nakon kupnje  možete predati  zahtjev Gradu Ivancu za refundaciju dijela troškova kupnje (iznos je naveden na poleđini zahtjeva).

Podijeli