Udžbenici za novu školsku godinu 2020./21.

Poštovani roditelji,

knjigeu  školskoj godini 2020./2021. Škola će koristiti udžbenike koji su odabrani 2014. godine u 4. i većim dijelom u 8. razredu. U 1. i 5. razredu te iz Fizike, Kemije i Biologije u 7. razredu koristit će udžbenike odabrane 2019. godine, a u ostalim razredima nove udžbenike odabrane 2020. godine.

Obvezne  udžbenike za učenike za sljedeću školsku godinu nabavlja škola (plaća MZO) ili učenici dobivaju rabljene udžbenike namjenjene višegodišnjem korištenju.  Ako su udžbenici radni (u njih se tijekom godine pisalo) za učenike škola nabavlja nove.

Učitelji su također (uz suglasnost Vas roditelja), odabrali radne bilježnice i druge obrazovne materijale koje će učenici koristiti u nastavi.

Učenici s prebivalištem u Gradu Lepoglava

Radne bilježnice učenicima s područja Grada Lepoglave financira Grad Lepoglava, a nabavlja Škola. Učenike će čekati na jesen u školi, a učenici su dužni kupiti: 

a) mapu i b) kutiju za praktične radove iz Tehničke kulture te c) geografski atlas u 5. razredu. Detaljne obavijesti o izdavačima učenici će dobiti prigodom podjele svjedodžbi, a objavili smo ih u izborniku Udžbenici (izbornik s lijeve strane).

Učenici s prebivalištem u Gradu Ivancu

Za učenike iz Bedenca koji imaju prebivalište na području Grada Ivanca dodatne materijale kupuju roditelji pa zatim Gradu Ivancu podnose zahtjev za naknadu dijela troškova.

Spisak radnih bilježnica i drugih materijala kao i isprintani Zahtjev učenici naše škole dobit će kod podjele svjedodžbi u četvrtak, 9. srpnja (nalaze se i u izborniku Udžbenici).

Roditelji trebaju popuniti Zahtjev koji im šaljemo sa spiskom radnih bilježnica (koji mogu dobiti i u Gradu) te ga zajedno s preslikom računa dostaviti u Grad osobno (na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b) ili online, na sljedeće e-mail adrese: visnja.pintaric@ivanec.hr,  marina.drzaic@ivanec.hr i grad@ivanec.hr.Uz Zahtjev i presliku računa priložite  IBAN svog tekućeg računa

Podijeli