Sportska natjecanja naših učenika

24740765 800276736818720 1779573034 n

U jeku su mađuopćinska i županijska natjecanja iz sportskih  aktivnosti. Naši učenici sudjelovali su na Županijskom natjecanju iz stolnog tenisa. Natjecanje je održano  27.11. u Areni Varaždin. Škola je nastupila u konkurenciji dječaka, a ukupno je u istoj sudjelovalo 8 škola. Naša škola se nije plasirala u polufinale. Školu su predstavljali: Dario Cikač, Dario Jurgec, Elvis Željezić i Matija Kiđemet.

Međuopćinsko natjecanje u futsalu za dječake održalo se u OŠ Lepoglava, a ukupno je sudjelovalo 5 škola. Sa dvije pobjede u skupini protiv OŠ Bednja i OŠ Višnjica, naši su se dečki plasirali u polufinale, no na kraju su ipak osvojili 3.mjesto. Pobjednik turnira je OŠ Lepoglava.

Povodom Dana grada Lepoglave, 5. prosinca 2017., održan je Međunarodni turnir u futsalu za djevojčice. Na turniru je sudjelovalo ukupno 5 ekipa: Cirkulane, Podlehnik, Višnjica, Kamenica, Lepoglava. Naše učenice završile su natjecanje na 5. mjestu. Pobjednik turnira je OŠ Cirkulane.

Mentor našim učenicima na sportskim natjecanjima je Marko Vrtar, prof. Više fotografija s najecanja pogledajte na našoj facebook stranici.

Podijeli