S odbojkom u školu

U četvrtak 30. kolovoza u Hotelu ¨Trakošćan¨ prezentiran je program Odbojkaškog saveza Varaždinske županije pod nazivom ¨S odbojkom u školu¨ 

13055VProgram mini odbojke za djevojčice uzrasta od 8 – 10 godina ove jeseni provodit će se  u 10 osnovnih škola u Varaždinskoj županiji (Ivanec, Cestica, Bednja, Petrijanec, Vinica, Kamenica, Lepoglava, Ludbreg, Kneginec  Gornji i Jalžabet) i 5 osnovnih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji (Mače, Zabok, Bedekovčina , Krapinske Toplice i Brestovec Orehovečki).

Ravnateljima osnovnih škola podijeljene su odbojkaške lopte, odbojkaške mreže, antene i semafori, kao osnovni potrebni rekviziti , kako bi se odmah s početkom školske godine krenulo u realizaciju programa.  U programu su predviđena natjecanja kroz organizaciju turnira, za što će ekipe biti opremljene dresovima.

Kao što ste pročitali, i naša se škola uključila u projekt te će se organizirati tjedno 2 puta trening mini odbojke za učenice naše škole (2.-4.) razred. Odbojkaški savez Varaždinske županije poziva djevojčice navedenih škola da se uključe u program i apelira na roditelje da ih u tome podrže, jer odbojka je najprimjereniji sport za žensku populaciju.

Trening će voditi prof. Marko Vrtar, a sve zainteresirane djevojčice tijekom idućeg tjedna neka se jave svojim razrednicima.

Podijeli