Poziv roditeljima

Poštovane i poštovani,

pozivamo Vas na seriju od tri edukacije namijenjene roditeljima i skrbnicima djece, sa svrhom upoznavanja s problemom seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djece, oblicima i načinima podrškedjeci koja su preživjela takve oblike nasilja, ali i podrške roditeljima i skrbnicima u razvoju znanja i vještina potrebnih da podrže djecu. Kako bi roditelji bili adekvatna podrška svom djetetu, nužno je da sami imaju stručne izvore podrške u svrhuosnaživanja i nošenja s traumatskim iskustvom.

zenska

 
 
Edukacije su besplatne, održavat će se putem Zoom platforme, a vrijeme održavanja je prilagođeno radnim obavezama roditelja i skrbnika (16:30 – 18:30).Pozivamo Vas da se prijavite na edukaciju putem obrasca https://forms.gle/V7wUBigC1ZGDJQ8L9 najkasnije do 12. svibnja 2024. godine, kako biste na vrijeme zaprimili na e-mail poveznicu za pristup edukaciji.
 
Edukaciju organizira Ženska soba, organizacija specijalizirana za rad s osobama koje su preživjele seksualno nasilje u okviru koje djeluje Centar za žrtve seksualnog nasilja.
Podijeli