Posjet Zagrebu

IMG 44e3d56d87067cfdca0f68c13647d23f VPrema suvremenim obrazovnim standardima, sadržaje u školi treba usvajati interdisciplinarno –povezujući sadržaje iz različitih predmeta. Učenike treba što više uključiti u aktivni obrazovni proces te im omogućiti što više iskustvenog i istraživačkog rada te ih poticati da stječu trajna znanja i vještine primjenjive u svakodnevnom životu.

Takav proces je i izvanučionička nastava koja ima neprocjenjivu obrazovnu, ali i odgojnu vrijednost. Učenici takav oblik učenja vole, a škola je pokušava što više implementirati u odgojno –obrazovni proeces.

Stoga su učenici i učitelji Osnovne škole Ivana Rangera, zajedno s učiteljima i učenicima iz Područne škole u Žarovnici proveli 19.studenoga 2018. na terenskoj nastavi u Zagrebu. Odgledali su kazališnu predstavu “Malena i klepetan”, posjetili Hrvatski školski muzej, razgledali prirodne i kulturne znamenistosti našeg glavnoga grada, no najviše su vremena ipak proveli u magičnoj moći zrcala u Muzeju iluzija. Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

Podijeli