Odličan uspjeh učenika na natjecanjima

20210526 105432Zbog epidemiološke situacije ovogodišnji Dan škole neće se održati u klasičnom izadnju. To je uvijek bila prilika da nagradimo ponajbolje učenike, no nažalost, ove godine nagrade i prigodne poklone uručit ćemo svim učenicima koji su se plasirali na županijska natjecanja bez svečanosti dok su učenici koji su se plasirali na državna natjecanja svoje nagrade jučer primili u Lepoglavi.

Novčane nagrade i ove je godine osigurao Grad Lepoglava, a gradonačelnik Marijan Škvarić ih uručio našim učenicima na prigodnoj svečanosti u prostoru Knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca U Lepoglavi.

To su Erik Bencek, 8.a, Helena Bencek, 6.a koji su sudjelovali na državnoj smotri učeničkog zadrugarstva, dok je Hana Vresk, 7.a sudjelovala na državnom natjecanju iz povijesti.  Njihova je mentorica Emina Husnjak. 

Ovdje svakako treba izdvojiti i naše učenike Erika Benceka, 8.a i Karlu Barbir, 7.a koji su na županijskom natjecanju osvojili 2. mjesto (Erik, Tehnička kultura,mentor Zlatko Horvat; Karla, Informatika, mentor Ivan Štefek), a od državnog ih je natjecanja dijelio tek bod, dva..

Podijeli