Obilježen Dan škole

vinkoU srijedu, 6. lipnja 2018. dvorana Osnovne škole u Kamenici bila je premala da bi primila sve uzvanike, goste, roditelje i učenike povodom priredbe za Dan škole. Bogat i dinamičan program oduševio je sve prisutne, a bio je daleko od klasične školske priredbe.

Program je otvorila ravnateljica Mirjana Posavec. U kratkom obraćanju istaknula je da u kameničkoj školi vlada klima zajednice koja uči – u skladu sa suvremenim trendovima, ali se pri tom ne zaboravlja tradicija. Osvrnula na rad škole u proteklom razdoblju, a naglasak je stavljen na posebne rezultate učenika i učitelja te inovacije koje su tijekom godine uvedene u školu. Uslijedio je nastavak u revijalnom tonu, a svojim izvedbama, u kojima su zajedno učenici nastupali zajedno s učiteljicama, učenici su uveselili sve nazočne i ozarili im lica – onako kako to samo djeca umiju.

Ove su godine idejom da sami osmisle priredbu za Dan škole pokazali da su vrlo kreativni i inventivni, a osim što izvrsno plešu, pjevaju, glume učenici su postizali i izvrsne rezultate na međuopćinskim, županijskim i državnim razinama natjecanja te su im ovom prigodom uručene nagrade. Učenicima i mentorima je i ove godine poklone i nagrade osigurao Grad Lepoglava. VIše fotografija pogledajte OVDJE.

Podijeli