Obilježen Dan škole

U OŠ Ivana Rangera Kamenica obilježen je Dan škole. Tom je prigodom održana školska priredba tijekom koje su se kamenički učenici okupljenima u školskoj sportskoj dvorani predstavili pjesmom, recitacijama, glazbenim i scenskim nastupima.

DSC 0293Ravnateljica OŠ Ivana Rangera Kamenica, Mirjana Posavec zahvalila je svima koji su svojim radom, trudom, zalaganjem i podrškom uspješnom učinili još jednu školsku godinu u kameničkoj školi u kojoj će se iduće godine proslaviti 190 godina organiziranog školstva u Kamenici. Istaknula je tom prigodom da učitelji znanjem daruju djecu i da se od njih uz ljubav prema učenicima i svom poslu traži puno razumijevanja koje često izostane kada je to potrebno učiteljima.

Priredba je bila prigoda da se učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na školskim natjecanje uruče gradske nagrade. Tako je gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić učenicima koji su sudjelovali na županijskim i državnim smotrama na poklon uručio knjige, dok je učenicima i mentorima koji su na županijskim i državnim natjecnjima osvojili jedno od prva tri mjesta uručena je i prigodna novačana nagrada.

Učenice Karla Barbir i Petra Fištrek nagrađene su knjigama i novčanom nagradama za osvojeno jedno od tri prva mjesta na županijskim odnosno državnim natjecanjima.
Nagrade za sudjelovanje na županijskim i državnim smotrama primili su: Vinko JurenHana VreskAmanda BunčićDaria VusićLana MačekErik BencekMaja Mavrek,Karlo Huđ, Laura Vresk, Lana JurgecRoko BecnekMatej DržaićMartina JugNiko JurenecMarija Novak, Marko Maček, Ivana DijanešićIrena Husnjak, Elena JugHana Hunjet te školske odbojkaške ekipe. 
Grad je uspješnim odbojkašima ovom prigodom darovao set dresova. (www.lepoglava.net)

Podijeli