Obavijest roditeljima/skrbnicima učenika 7.a razreda

obavijest2Poštovani roditelji/skrbnici i učenici,

obavještavamo Vas da samoizolacija za učenike 7.a počinje 17. 11. 2020. i traje do 27.11. 2020. Učenici koji nemaju nikakvih simptoma vraćaju se u školu 30.11. 2020.

Za učenike 7.a razreda nastava se organizira online u aplikaciji Teams, najčešće uz video poziv, prema rasporedu sati, a počinje u 7.30. Sat traje 45 minuta s uobičajenim odmorima kao i u školi.

Isto tako molimo roditelje da tijekom boravka u kući (za vrijeme održavanja nastave na daljinu) prate zdravstveno stanje svoje djece te svaku pojavu simptoma lagane prehlade (tjelesna temperatura >37.2, šmrcanje, suhi kašalj, grlobolja, gubitak njuha i okusa, probavne smetnje, umor, glavobolja, itd…), kontaktirajte liječnika, a razrednika obavijestite da učenik ne može pratiti nastavu jer se nazočnost na online nastavi prati i bilježi.
 
Preporuka je da svi učenici kod kuće budu zasebno u svojim sobama, da imaju što manje kontakata sa svojim ukućanima, a pogotovo da nisu u kontaktu s osobama starije životne dobi te onima koji pripadaju rizičnim skupinama te da izbjegavaju bilo kakva druženja, javna okupljanja ili slično. Prioritet su nam i dalje briga za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih uz odgovorno ponašanje i pridržavanje svih mjera.

 Srdačno Vas pozdravljam, želim da ostanete i dalje vedri, veseli i zdravi! 

 
Ravnateljica
Podijeli