Individualne informacije za roditelje

imagesN4Y8KPO1Suradnja s roditeljima neizostavan je i važan dio odgojno-obrazovnog rada, a odvija se putem  individualnih konzultacija, roditeljskih sastanaka i zajedničkih druženja i akcija.Često roditelji odluče doći na individualne razgovore kada primijete loše ocjene, promjenu u načinu funkcioniranja djeteta ili kada su djeca nezadovoljna nekim aspektom škole.

Svakako iskoristite tu pogodnost i obvezu. Individualni razgovor je obveza roditelja i učitelja. Pritom je važno napomenuti kako ovaj oblik komunikacije s razrednikom i /ili drugim učiteljima ima višestruke koristi. Uz roditelja, razrednik je druga osoba koja dijete vrlo dobro poznaje. Stoga, dragi roditelji, ne propustite prigodu (iako ste vidjeli ili znate sve ocjene) i dođite na individualne razgovore barem jednom mjesečno.

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, možete s razrednicima i predmetnim učiteljima razgovarati putem telefona. Temini individualnih konzultacija objavljeni su na našoj web stranici u izborniku Roditelji – Individualne konzultacije. 

Podijeli