Cvijet za ljepši grad, 2017.

IMG 49e6100a475949f49e9fd9c3c3dbef5a VOtvorenjem izložbe fotografija i dodjelom priznanja, 7. prosinca 2017. završena je ovogodišnja ekološko-obrazovna akcija “Cvijet za ljepši grad”. Ove godine naši učenici su prikazali široku paletu svojih kreativnih sposobnosti i oduševili sve nazočne.

Među izloženim likovnim učeničkim likovnim radovima nagrađen je Luka Petak. Priznanja su uručena i autorima fotografija – Karlu Jurenu, Dori Husnjak, Ireni Husnjak, Mihaelu Husnjaku, Mihaelu Lazaru i Mihaeli Šprem. Posebna su priznanja dodijeljena Kreativnoj grupi iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice koja je izradila zajednički likovni rad, a priznanje za cijelu skupinu preuzela je Lana Jurgec. Članice navedene kreativne grupe su Lana Čavka, Hana Hunjet, Lana Jurenec, David Vresk, Lea Vusić, Amanda Bunčić, Lana Maček, Sabina Bencek, Petra Cikač, Ivana Dijanešić, Elena Jug i Laura Vresk.

Posebno priznaje dodijeljeno je i učenicima kameničke škole – Dariju Jurgecu, Leu Štefaneku i Mihaelu Lazaru za video uradak ‘Cvijet za ljepši grad’ koji je prikazan za vrijeme priredbe. FOTOGRAFIje i VIDEO URADAK ” Cvijet za ljepši grad” 

 

 

Podijeli