Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Popis obveznih udžbenika

UDŽBENICI 2020./2021.

Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala

Popis drugih obrazovnih materijala koji su dužni nabaviti roditelji nalazi se u popisu:

docxUčenici od 1. -4. razreda, učenici s područja Grada Lepoglave

docx1. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx2. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx3. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx4. razred  Žarovnica učenici s područja Grada Ivanca

docx5. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx5. razredučenici s područja Grada Ivanca

docx6. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx6. razred,  učenici s područja Grada Ivanca

docx7. razred učenici s područja Grada Lepoglave

docx 7. razredučenici s područja Grada Ivanca

docx8. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx8. razred, za učenike s područja Ivanca

docZahtjev - preuzimanje, učenici s područja Grada Ivanca


UDŽBENICI 2019./2020.

 

Poštovani roditelji,

ovdje se nalazi popis obveznih i izbornih udžbenika te pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2019./20., u II., III., IV., VI., VIII. razredu.

U I. i V. razredu te za predmete Kemija, Fizika i Biologija u VII. razredu, u kojima kreće primjena novih kurikuluma, koristit će se novi udžbenici .

Roditeljima sugeriramo da dobro pogledaju popis i skrećemo im pozornost da isključivo kupuju pripadajuća dopunska sredstva koje smo na popisu označili ŽUTOM bojom.

U VII. razredu objavljen je popis novih udžbenika za Biologiju, Kemiju, Fiziku dok će za ostale predmete učenici koristiti udžbenike iz 2014. godine koje im osigurava i/ili kupuje škola.

knjiga 990x9902.razred    knjiga 990x990  3.razred    knjiga 990x990 4.razred   knjiga 990x990  6.razred  knjiga 990x990 8.razred

 

knjiga 990x9901.razred  knjiga 990x990  5.razred  knjiga 990x990 7.razred

Također, skrećemo Vam pozornost da udžbenike, tablete, ostala dopunska i pomoćna sredstva koje kupuje/osigurava škola, učenici od 1. - 8. razerda  su dužni na kraju školske godine vratiti u školu. 

Više o vraćanju udžbenika pročitajte u:


STARO

Objašnjenje Projekta sufinanciranja nabave udžbenika za osnovne škole i njihove razmjene, otkupa i dokupa Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije možete pronaći OVDJE.


 

 

Odluka o postupku razmjene, otkupa i dokupa novih udžbenika, na temelju st.2. čl.5.Odluke o kriterijima i načinu financiranja nabave udžbenika za osnovne škole Varaždinske županije.

 ODLUKA UDŽBENICI


Poštovani roditelji,

i naredne školske godine (2018./2019.) učenici se mogu uključiti u razmjenu (sukladno Odluci o kriterijima i načinu sufinnaciranja nabave udžbenika za OŠ ("Službeni vjesnik Varaždinske županije, br.50/14.) To znači da učenici KOJI SUDJELUJU U RAZMJENI će sve udžbenike (radne i neradne) dobiti u školi.  Roditelji kupuju samo radne bilježnice i ostali pribor (Atlas, kutija za tehnički…).

Na kraju školske godine udžbenici se vraćaju u školu i pripremaju za isporuku i podjelu na jesen. Ono što roditelji naručuju, u popisima je označeno crvenom bojom.

Ako roditelji nisu ušli u razmjenu, kupuju sve (udžbenike i radne bilježnice) s popisa.

Udžbenici 2018./2019. 

1. razred 2. razred 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred
pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf

 Odabrani udžbenici  2014./2015.

excelpdf

 

Ispis E-mail