Popis obveznih udžbenika

UDŽBENICI I DOM 2023./24. - NOVO

Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala (DOM). Drugi obrazovni materjali su radne bilježnice, mape, atlasi. zbirke i dr. 

Za sljedeću školsku godinu 2023./2024. udžbenike niste dužni kupovati jer će MZO-a RH iste financirati. Udžbenici će vas čekati u školi početkom sljedeće školske godine, isti su vlasništvo škole i na kraju svake školske godine vraćat ćete ih u školu, neoštećene, a dobivat ćete druge za naredni razred. Neki udžbenici koje učenici dobiju bit će potpuno novi (radni.jer se u njih piše), dok će drugi biti rabljeni.


lepDJECA S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU GRADA LEPOGLAVE

Druge obrazovne materijale (DOM) biraju učitelji, a osigurat će ih učenicima s područja grada Lepoglave škola (financira ih Grad Lepoglava). Roditelji kupuju likovne mape, kutije za tehničku kulturu i atlas (samo u 5. razredu te isti koriste do osmog razreda).

pdf1.- 8. razred  Kamenica


Snimka zaslona 2023 07 07 195248DJECA  S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU GRADA IVANCA

podnose zahtjev za nadoknadu troškova nabave dijela radnih bilježnica i likovnih mapa..

Grad će im te troškove nadoknaditi u visini zakonom propisanog novčanog limita za radne bilježnice (koji je određen Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima) te im pokriti i trošak nabave likovnih mapa.

Roditelji za refundaciju troškova trebaju popuniti obrazac u privitku (koji mogu dobiti i u Gradu) te ga zajedno s preslikom računa dostaviti u Grad osobno (na prijemnom šalteru u prizemlju Gradske vijećnice, Trg hrvatskih ivanovaca 9b) ili online, na sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 docZahtjev za radne biljeznice i mape od 2. do 8. razreda

Popis drugih obrazovnih materijala za učenike s područja grada Ivanca u prilogu.

Molimo roditelje da prilikom narudzbe dobro komuniciraju s knjižarama radne materijale iz Fizike. Naime, Školska knjiga ima dvije  radne bilježnice i radne materijale za Fiziku.

Važno je naručiti materijale POKUSI - FIZIKA 7 i 8, radna bilježnica  Otkrivamo fiziku 7 i 8 (autori Ivica Buljan, Dubravka Despoja, Erika Tušek Vrhovec)

pdf2._razred_-_Grad_Ivanec

pdf3._razred_-_Grad_Ivanec

pdf4._razred_-_Grad_Ivanec

pdf5._razred_-_Grad_Ivanec

pdf6._razred_-_Grad_Ivanec

pdf7._razred_-_Grad_Ivanec

pdf8.razred_-_Grad_Ivanec


UDŽBENICI I DOM 2022./23. 

Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala (DOM). Drugi obrazovni materjali su radne bilježnice, mape, atlasi. zbirke i dr. 

Druge obrazovne materijale (DOM) biraju učitelji, a osigurat će ih učenicima s područja Grada Lepoglave škola (financira ih Grad Lepoglava). Roditelji kupuju likovne mape, kutije za tehničku kullturu i atlas (samo u 5. razredu te isti koriste do osmog razreda).

Roditelji su dužni kupiti sljedeće:

 pdfod 1. do 8. razreda  Kamenica

docx1.razred-ucenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx2 razred - učenici iz Bedneca - Grad Ivanec

docx3. razred - učenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx4. razred  - učenici iz Bedenca -Grad Ivanec 

docx5.razred - učenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx6. razred - učenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx7. razred - učenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx8. razred - učenici iz Bedenca -Grad Ivanec

docZahtjev za radne biljeznice i mape od 2. do 8. razreda - Grad Ivanec


UDŽBENICI 2021./22.

Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala (DOM). Drugi obrazovni materjali su radne bilježnice, mape, atlasi. zbirke i dr. 

unnamedZa sljedeću školsku godinu 2021./2022. udžbenike niste dužni kupovati jer će MZO-a RH iste finanancirati. Udžbenici će vas čekati u školi početkom sljedeće školske godine, isti su vlasništvo škole i na kraju svake školske godine vraćat ćete ih u školu, neoštećene, a dobivat ćete druge za naredni razred.

unnamedDruge obrazovne materijale (DOM) biraju učitelji, a osigurat će ih učenicima s područja Grada Lepoglave škola (financira ih Grad Lepoglava). Roditelji kupuju likovne mape, kutije za tehničku kullturu i atlas (samo u 5. razredu te isti koriste do osmog razreda).

unnamedRoditelji učenika s prebivalištem u Bedencu (područje Grada Ivanca) kupuju sve druge obrazovne materijale . Popis je objavljen u nastavku. Nakon kupnje  možete predati  zahtjev Gradu Ivancu za refundaciju dijela troškova kupnje (iznos je naveden na poleđini zahtjeva).

Popis drugih obrazovnih materijala koji su dužni nabaviti roditelji nalazi se u popisu:

 docx1.2.3.i 4. razred Kamenica Učenici od 1. - 4. razreda s područja Grada Lepoglave

docx1. razred -ucenici s podrucja Bedenca - Grad Ivanec

docx2. razred ucenici iz Bedenca - Grad Ivanec

docx3. razred ucenici iz Bedenca -Grad Ivanec

docx4. razred ucenici iz Bedenca -Grad Ivanec

docx5.razred Kamenica

docx5. razred Grad Ivanec

docx6. razred Kamenica

docx6. razred Grad Ivanec

docx7. razred Kamenica

docx7. razred - Grad Ivanec

docx8. razred Kamenica

docx8. razred Grad Ivanec

docZahtjev za Grad Ivanec

 


UDŽBENICI 2020./2021.

Obvezne udžbenike za učenike nabavlja škola temeljem Odluke o odabiru udžbenika ili pak osigurava rabljene iz prethodnih godina. Škola također objavljuje Odluku o korištenju drugih komercijalnih obrazovnih materijala

Popis drugih obrazovnih materijala koji su dužni nabaviti roditelji nalazi se u popisu:

docxUčenici od 1. -4. razreda, učenici s područja Grada Lepoglave

docx1. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx2. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx3. razred  Žarovnica, učenici s područja Grada Ivanca

docx4. razred  Žarovnica učenici s područja Grada Ivanca

docx5. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx5. razredučenici s područja Grada Ivanca

docx6. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx6. razred,  učenici s područja Grada Ivanca

docx7. razred učenici s područja Grada Lepoglave

docx 7. razredučenici s područja Grada Ivanca

docx8. razred, učenici s područja Grada Lepoglave

docx8. razred, za učenike s područja Ivanca

docZahtjev - preuzimanje, učenici s područja Grada Ivanca


UDŽBENICI 2019./2020.

 

Poštovani roditelji,

ovdje se nalazi popis obveznih i izbornih udžbenika te pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2019./20., u II., III., IV., VI., VIII. razredu.

U I. i V. razredu te za predmete Kemija, Fizika i Biologija u VII. razredu, u kojima kreće primjena novih kurikuluma, koristit će se novi udžbenici .

Roditeljima sugeriramo da dobro pogledaju popis i skrećemo im pozornost da isključivo kupuju pripadajuća dopunska sredstva koje smo na popisu označili ŽUTOM bojom.

U VII. razredu objavljen je popis novih udžbenika za Biologiju, Kemiju, Fiziku dok će za ostale predmete učenici koristiti udžbenike iz 2014. godine koje im osigurava i/ili kupuje škola.

knjiga 990x9902.razred    knjiga 990x990  3.razred    knjiga 990x990 4.razred   knjiga 990x990  6.razred  knjiga 990x990 8.razred

 

knjiga 990x9901.razred  knjiga 990x990  5.razred  knjiga 990x990 7.razred

Također, skrećemo Vam pozornost da udžbenike, tablete, ostala dopunska i pomoćna sredstva koje kupuje/osigurava škola, učenici od 1. - 8. razerda  su dužni na kraju školske godine vratiti u školu. 

Više o vraćanju udžbenika pročitajte u:


STARO

Objašnjenje Projekta sufinanciranja nabave udžbenika za osnovne škole i njihove razmjene, otkupa i dokupa Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije možete pronaći OVDJE.


 

 

Odluka o postupku razmjene, otkupa i dokupa novih udžbenika, na temelju st.2. čl.5.Odluke o kriterijima i načinu financiranja nabave udžbenika za osnovne škole Varaždinske županije.

 ODLUKA UDŽBENICI


Poštovani roditelji,

i naredne školske godine (2018./2019.) učenici se mogu uključiti u razmjenu (sukladno Odluci o kriterijima i načinu sufinnaciranja nabave udžbenika za OŠ ("Službeni vjesnik Varaždinske županije, br.50/14.) To znači da učenici KOJI SUDJELUJU U RAZMJENI će sve udžbenike (radne i neradne) dobiti u školi.  Roditelji kupuju samo radne bilježnice i ostali pribor (Atlas, kutija za tehnički…).

Na kraju školske godine udžbenici se vraćaju u školu i pripremaju za isporuku i podjelu na jesen. Ono što roditelji naručuju, u popisima je označeno crvenom bojom.

Ako roditelji nisu ušli u razmjenu, kupuju sve (udžbenike i radne bilježnice) s popisa.

Udžbenici 2018./2019. 

1. razred 2. razred 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred
pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf

 Odabrani udžbenici  2014./2015.

excelpdf

 

Ispis E-mail