Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Održane CAP radionice

dnd gospic 7 Teen CAP program prevencije zlostavljanja djece 1CAP program (Child Assault Prevention= prevencija napada na djecu) u Hrvatskoj se primjenjuje na inicijativu Udruge roditelja „Korak po korak“ uz dopuštenje Međunarodnog centra za prevenciju napada (ICAP).

Naša škola uključila se u provođenje programa od školske godine 2013./2014. Kroz radionicu učenici imaju priliku prepoznati opasne situacije te naučiti strategije kojima mogu povećati svoju sigurnost i uspješnije zastupati sebe.

Nakon što su roditelji na roditeljskom sastanku bili upoznati s planom i ciljevima projekta, i ova generacija učenika 3.-ih i 4.-ih razreda aktivno je sudjelovala na radionicama dana 23. i 26. ožujka 2018. godine. Naučili su kako je pravo svakoga čovjeka da bude "siguran", "jak" i "slobodan", kako je važno boriti se za svoja prava i pritom ne oduzeti tuđa i još puno toga. Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

Tim CAP pomagača

Ispis