Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Grad Lepoglava - prijatelj djece

Svoj doprinos dobivanju ovog statusa dali su i naši učenici, članovi Vijeća učenika koji su Komisiju na licu mjesta informirali sa svime – što sve djeca imaju, koje aktivnosti polaze, što ih u školi i izvan škole najviše veseli, ali što bi  Grad i Škola trebali popraviti.

imagesGrad Lepoglava od sada nosi poseban, prestižan status „Grad Lepoglava – Prijatelj djece“. Zaključak je to Središnjeg koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ kojeg čine predstavnici Saveza društava Naša djeca Hrvatske i Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju, Ureda UNICEF-a, Udruge Gradova, Udruge Općina i koordinatora iz gradova i općina. Uz gradonačelnika, svečanosti povodom proglašenja novih gradova i općina koje su ponijele ovaj status prisustvovali su učenici trećeg razreda lepoglavske Osnovne škole „Ante Starčević“ sa svojom učiteljicom Štefanijom Dretar čiji su autorski igrokaz odigrali za sve prisutne.

Tu su još bili i  ravnatelji naše tri škole, lepoglavske Ratko Tomić, kameničke i višnjičke osnovne škole Mirjana Posavec i Martina Vusić te ispred Koordinacijskog odbora akcije „Grad Lepoglava – Prijatelj djece“ Maja Poje. Ovaj počasni naziv smatra se najvišim javnim društvenim priznanjem svima koji su u Gradu Lepoglavi zaslužni za ostvarivanje prava, potreba, aktivnosti te unapređenja i uljepšavanja života djece u Lepoglavi. Svoj doprinos dobivanju ovog statusa dali su i naši učenici, članovi Vijeća učenika koji su Komisiju na licu mjesta informirali sa svime – što sve djeca imaju, koje aktivnosti polaze, što ih u školi i izvan škole najviše veseli, ali što bi  Grad i Škola trebali popraviti. (Izvor i fotografije - OVDJE.)

Ispis